ODPADY KUCHENNE
Odpady kuchenne powstające w restauracjach, barach i placówkach żywieniowych.
Poniżej kody odpadów pod którymi występują odpady kuchenne:
KOD ODPADU – NAZWA ODPADU
200108 – Odpady kuchenne ulegające biodegradacji
160306 – Organiczne odpady inne niż wymienione 160305, 160380
160380 – Produkty spożywcze przeterminowane lub nieprzydatne do spożycia
020601 – Surowce i produkty nieprzydatne do spożycia i przetwórstwa
020699 – Inne niewymienione odpady
020203 – Surowce i produkty nienadające się do spożycia i przetwórstwa
020304 – Surowce i produkty nienadające się do spożycia i przetwórstwa
020380 – Wytłoki, osady i inne odpady z przetwórstwa produktów roślinnych (z wyłączeniem 020381)
020399 – Inne niewymienione odpady
Jeżeli Państwo nie znajdą kodu odpadu z wykazu, dobierzemy kod indywidualnie.

